The Vintage Makeup Corner

MAKE-UP  |  NATURAL BEAUTY 
Een natuurlijke make-up look met net dat beetje meer door middel van de juiste technieken, texturen en kleuren. Positieve punten zetten we in de kijker, mindere kantjes naturel gecamoufleerd met uncommon beauty brands. Een make-up applicatie wordt altijd vooraf gegaan met een korte reiniging en verzorging, want de juiste voorbereiding is de key tot een mooi, langhoudend resultaat.
€35,00

 

MAKE-UP  |  MODERN GLAM
Bij de modern glam passen we dezelfde manier van werken toe als bij de natural beauty, maar gaan we all the way met contour, winged liner, ombre lips. You name it.
€45,00

 

WAVES
Verzorgde, afgewerkte krullen of beach waves door middel van de juiste tools en producten.
Mid hair: €20,00
Long hair: €27,00

 

[HALF] UPDO
First the right prep, than the styling. Gecontroleerd messy of boho up of half do’s, aangepast aan jouw gezichtsvorm en look. Half updo’s zijn inclusief waves.
Mid hair: €35,00
Long hair: €42,00

 

HAIRDO UPDO  |  KIDS
Looks op kindermaat voor de -14-jarigen.
€20,00

 

LASHLIFT
Behandeling waarbij de eigen wimpers omhoog worden gelift voor een frisse, open blik (inc. lashbotox). Resultaat blijft 6 tot 8 weken. 
Ex. tint: €45,00
Inc. tint: €50,00

 

ONE-ON-ONE SESSIE
Persoonlijk make-up advies waarbij je een look volledig op maat en naar wens leert onder mijn begeleiding. 
€65,00

 

BRIDAL STYLING
We starten de styling een 2 maanden op voorhand in mijn make-up studio met een bridal preview. Tijdens dit moment testen we een make-up en hairstyling aan de hand van een door jou gemaakt moodboard. We checken samen welke elementen in deze foto’s het precies voor jou doen. Op basis van deze info en wat het raadzaamste is voor jou haartype en -lengte, huid en gelaatskenmerken voer ik een styling uit. Aanpassingen zijn uiteraard mogelijk. Indien gewenst krijg je ook tips mee om je look te optimaliseren (bijvoorbeeld qua skincare, afwerkingslokken,…). Alle info wordt genoteerd en gefotografeerd. Zo kunnen we jouw trouwdag zonder zorgen beginnen.

De dag zelf is er de mogelijkheid om je in mijn make-up studio of bij jouw thuis klaar te maken.

Bridal make-up: €180,00
Bridal hairstyling: €180,00
Bridal styling: €310,00
Prijzen zijn inclusief bridal preview, exclusief eventuele kilometervergoeding.